Verhuur werkplekken

Wij hebben ruimte voor een ZZP-er wiens werkzaamheden aansluiten bij die van ons. Je kunt een eigen werkplek inrichten in de gedeelde ruimte.
Kosten: € 200,- per maand ex btw, incl. internet en servicekosten

Bureau werkplekken

De bureau werkplekken zijn gesitueerd in een afgeschermd gedeelte van de kantoorruimte (130m²). In het kantoor is ook een vergadertafel met presentatie scherm, een keukenblok met een lunch tafel en een algemene werkplek. De werkruimte heeft veel daglicht door de grote dakramen en ramen langs de noordgevel. Afhankelijk van je eigen voorkeur kan je een bureau voor je zelf inrichten of gebruik maken van één van de flexplekken.

Maakwerkplekken

In de werkplaats zijn o.a. de volgende machines aanwezig: lasersnijders, 3D-printers, een vinylsnijder en een grote CNC-freesmachine (1.22x2.44m). Ook is er een staalwerkplaats met lasapparaten, afkortzagen, plasma-snijder en werkbanken, een kolomboor en een grote draaibank. Er is ook een industriële naaimachine. Wij hebben geen grote machines voor houtbewerking. Voor elektronica hebben we o.a. een digitale oscilloscoop, hot air station en desoldeer-stations.  Over het gebruik van de machines maken we individuele afspraken.

Opslag

Voor de opslag van projecten en materialen heeft iedere huurder één of meerdere eigen kasten. We hebben maar beperkte ruimte voor opslag, dus voor heel grote projecten is geen plek.

Interesse?

Stuur een email naar make@zb45.nl of kom op een dinsdag langs tijdens de open inloop tussen 12.00 en 21.30 uur, om te kijken of de werkplek geschikt voor je is.