Vervolgles Fusion 360

Op verzoek van een aantal cursisten van de Beginnerscursus Fusion 360 organiseren we zaterdagmiddag 10 november van 13.00-16.00 uur een vervolgcursus.

De cursus is bedoeld voor mensen die de Beginnerscursus bij ZB45 Makerspace hebben gevolgd en mensen die vergelijkbare vaardigheid hebben met Fusion 360.

De les gaat verder in op de kennis die is opgedaan in de Beginnerscursus bij ZB45 Makerspace en behandelt alleen de Modelfunctie van het programma, met de nadruk op het maken van ontwerpen voor 3D Printen (export naar stl) en CNC-frezen en lasersnijden (export naar dxf). De Sculpt/Formfunctie en het gebruik van Assemble/Joints worden niet behandeld.

Om een goed beeld te krijgen van de onderwerpen waarover meer uitleg gewenst is, vragen we jou om één of twee vragen te stellen bij het aanmeldformulier voor de vervolgles hieronder.

Onderwerpen die aanbod gaan komen zijn:

  • 3D schetsen - schetsen over 3 vlakken
  • Voordelen van het werken met Componts - history, gebruiken van onderdelen ene Component in andere Components, openen in andere ontwerpen, etc
  • Direct Modeling - tekenen zonder history.

Deze onderwerpen en een selectie van jullie vragen behandelen we in de eerste helft van de cursus klassikaal. Antwoorden op vragen de één kunnen namelijk ook interessant zijn voor de ander.

In de 2e helft van de cursus is er tijd om te werken aan je eigen tekening, waarbij ingegaan kan worden op specifieke vragen en je hulp en advies van de docent en elkaar kan krijgen.

Kosten: 65,00€

Date: 
Saturday, November 10, 2018 - 13:00 to 16:00