Paula's blog

Shirt

Vandaag is mijn zusje jarig en toen ik jarig was had je een persoonlijk cadeautje gegeven dus  dat wilde ik ook graag terug doen. Ik heb daarom een tekst voor op een shirt ontworpen met daarop de definitie van 'sister'. Daarop staan 3 definities die ik verzonnen heb. Ik heb de tekst in inkscape ontworpen en daarna uit laten snijden op de vinylsnijder. Vervolgens heb ik de tekst op het shirt gedrukt. 

Levi's shirt

Tegenwoordig zijn de shirts van het merk Levi's helemaal in. Het simpele shirt met de naam Levi's in een logo sprak mij wel aan maar omdat iedereen erin rondloopt wordt het zo onpersoonlijk. Nu had ik het idee om mijn eigen Levi's shirt te ontwerpen door hetzelfde logo na te maken alleen dan met mijn eigen bijnaam erin. 

Surprise Kijkdoos

Sinterklaas is gearriveerd in Nederland, en dat betekent dat we ons weer bezig mogen houden met lootjes trekken en surprises maken. Dit jaar heb ik besloten iets te maken van niveau, een surprise waar ik zelf ook wat van zou kunnen leren, en dat is me mooi gelukt. Het idee was om een kijkdoos te maken, maar ik moest het mezelf dit jaar eens niet te makkelijk maken. De kijkdoos moest stevig zijn en iets speciaals hebben. Een tijdje geleden ben ik bij ZB45 langsgelopen om te kijken wat het nou allemaal precies was en daarna had ik een aardig beeld met wat je er allemaal mee kon bereiken. 

Subscribe to RSS - Paula's blog