Noach's blog

Test kleinere stenen

Instellingen voor sneller resultaat:

Eerste run, kleinere stenen, enkele snijlijnen: 12min 52 sec (Rood)

Print: DPI 600

Trotec PPI 200

8 minuten voor paars

 

Gepersonaliseerde candlebags (lichtzakjes)

Persoonlijke Candlebags

Candlebags zijn papieren zakken waar je een waxinelichtje in kan stoppen, dit geeft 's avonds in de tuin een mooi effect.

Er zijn verschillende designs beschikbaar; ster, zon, hartjes etc. Leuker wordt het om met een laser een eigen ontwerp te maken.

Halftone

Stapelgek

Stapelgek het spel

stapelgek

Het spel is klaar om te spelen. Zie mijn eerdere blog over mijn ervaringen in het maakproces

Detail van de stenen

detail stenen

Spel stenen

Een vriend heeft een spel bedacht en samen zijn we een prototype aan het maken om zelf te kunnen spelen en ook om het spel aan anderen te kunnen laten zien. 

De lasersnijder wil ik gebruiken om stenen uit te snijden en aan één zijde een symbool te graveren. Om de verschillende stenen goed van elkaar te onderscheiden zijn ze in verschillende kleuren geschilderd en hebben ook verschillende designs. 

Het hout dat ik gebruikt heb, is hardhouten multiplex van de Gamma. 122x61 cm met een dikte van 3.6mm. Bij de Gamma heb ik dit in 6 gelijke delen laten zagen. 

Wijnrek met vissen

Al lange tijd loop ik met het idee rond om een wijnrek te maken dat ook een aquarium is. Hier een verslag van mijn vorderingen.

Het moet een rechthoekige bak worden waar je aan de voorkanten flessen wijn in kan schuiven. Hieronder een aantal foto's hoe het eruit moet gaan zien. Nu nog met plakband improvisorisch in elkaar gezet en nog zonder openingen aan de voorzijde. De blauwe kleur is het beschermfolie tegen krassen. Uiteindelijk wordt het een doorzichtig aquarium. 

Vooraanzicht:

Subscribe to RSS - Noach's blog